Killinger

Dream Maker

Hellig Birma

D-kuldet blev født den 23.06.2018 - mere følger senere....

 

 

Salgsbetingelser:

 

Mine killinger vil være klar til at flytte hjemmefra, når de er ca. 4 måneder gamle. På det tidspunkt vil de have fået en ormekur, være neutraliserede, chipmærket og registreret i Dansk Katteregister. Desuden vil de have fået minimum 2 vaccinationer.

 

Med killingerne følger der en skriftlig salgsaftale, en FIFé-stamtavle og en sundhedsattest fra dyrlægen. Derudover medfølger også en killingepakke, som bl.a. vil indeholde lidt af det foder, som killingerne er vant til at spise.

 

Prisen for en kælekat er 6.500 kr.

 

Jeg leverer mine killinger til deres nye hjem – dette er inkluderet i prisen, med mindre der støder en broafgift til, så skal der påregnes en lille ekstra udgift til leveringen.

 

Mine killinger sælges ikke via internet, mail eller tlf. - kun efter personlig kontakt (et besøg her hos mig og kattene) - og kun til gode og blivende hjem, hvor de vil få et godt og beskyttet liv som indekatte (evt. med adgang til løbegård eller indhegnet have).

 

Jeg viser meget gerne mine katte og killinger frem for interesserede – men skriv eller ring venligst i forvejen.

 

Er du interesseret i yderligere oplysninger? Så kontakt mig her: dreammaker@stofanet.dk eller via kontaktformularen på denne side.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved