Om Dream Maker

Dream Maker

Hellig Birma

Jeg hedder Lisbeth og bor på Nørremarken i Ribe med alle mine dejlige katte. Jeg har haft kat, siden jeg flyttede i egen lejlighed i Esbjerg i 1994 - min første kat var en dejlig gråstribet huskat ved navn Mikki. Hun var en rigtig skøn kat - men en "énmands-kat" med et noget særpræget temperament. På et tidspunkt begyndte jeg så at kigge lidt på racekatte - og her kiggede jeg specielt efter temperamentet.......... jeg ville gerne have en social og kærlig kat, og da jeg første gang mødte en birma med de skønne blå øjne og dejlige temperament var jeg solgt! Jeg fik min første birma i 2002 - og siden da er der kommet lidt flere til. ;-) Såmænd også et par somalier, som godt nok er en noget mere aktiv race end birmaen, men med det samme skønne og kærlige temperament.

 

I 2004 flyttede jeg fra Esbjerg til Ribe, hvor jeg i dag bor i et lille hus med egen have og indhegning til kattene. Indhegningen (som dækker den største del af haven) er en sand fornøjelse for kattene, som bruger rigtig meget tid derude både sommer og vinter.

 

I 2006 søgte og fik jeg mit stamnavn DK Dream Maker - under dette navn er det mit mål at opdrætte sunde, kærlige og tillidsfulde killinger, som forhåbentlig kan bringe masser af glæde i deres nye hjem.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved