Forside  
  Om Dream Maker  
  Hunkatte  
  Kastrater  
  Killinger  
  Tidligere kuld  
  Galleri  
  Birmaen  
  Links  
  Kontakt  
  Gæstebog  
 
 

Dream Maker's C-kuld - født den 27-06-2010

Mor:

DK Wehnert's Mistral, EUR as 22

Far:

DK Starsfromheaven Balder, EUR ns 22

DK Dream Maker's Castor

han

Blå sølv blotched tabby

Ledig

DK Dream Maker's Callisto

hun

Blå sølv blotched tabby

Ledig

DK Dream Maker's Cassiopeia

hun

Blå sølv blotched tabby

Ledig

6. marts 2011

Ja, det er ved at være noget tid siden, at jeg har fået taget lidt billeder af rollingerne - som jo slet ikke er rollinger mere! De er faktisk allerede blevet 8 måneder - og mangler stadig nogle nye hjem, som de kan få lov at hærge! :-) Her kommer lige nogle billeder fra én af de første rigtig dejlige forårsdage, som de har nydt i løbegården.

Callisto:

Cassiopeia:

Castor:

 

 

 

 

 

 

 

 

21. september 2010

Tiden løber godt nok stærkt, og killingerne er nu allerede 12 uger gamle! I dag blev det lige til lidt billeder ude i løbegården - det er jo med at nyde det gode vejr, nu det endelig er kommet lidt tilbage! :-)

DK Dream Maker's Callisto:

DK Dream Maker's Castor:

 

DK Dream Maker's Cassiopeia:

22. august 2010

Så blev det endelig tid til lidt billeder igen! :-) De små er "lige pludselig" blevet 8 uger - og et par af dem har skiftet farve, efter at deres "bedstemor" har været på visit! ;-)) Der er i den grad gang i sådan nogle europé-mislinger - så det der med at tage billeder, har vi ikke rigtig tid til. Men det er da blevet til et par stykker, hvor man bl.a. kan se deres skønne mønster................. det er jo noget helt andet, end hvad vi er vant til her i huset med birmakillinger! :-)

Callisto (nu også med sølv ;-))

Cassiopeia (som nu også er blå! :-))

Castor (YES - han er stadig blå sølv! ;-))

1. august 2010

Mistralingerne er nu blevet 5 uger - der er kommet godt gang i kravlegården (med god hjælp fra Tabita ;-)) Jeg forsøgte mig lige med en lille fotosession - men det er ikke nemt at få en europékilling til at sidde stille og posere! ;-)

Først Callisto:

Så søster Cassiopeia:

Til sidst brormand Castor:

Og så lige Tabita sammen med Cassiopeia:

 

26. juli 2010

Så blev de små 4 uger - og de er blevet endnu vanskeligere at tage billeder af, fordi de drøner rundt i kravlegården. Men der bliver da også tid til at hygge lidt i deres nye Hello Kitty-nullerput seng! :-)

 

19. juli 2010
Killingerne er nu blevet 3 uger gamle og endelig er de første billeder kommet i kassen! 

Salgsbetingelser:

Mine killinger vil være klar til at flytte hjemmefra, når de er ca. 4 måneder gamle. På det tidspunkt vil de have fået en ormekur, være neutraliserede, chipmærket og registreret i Dansk Katteregister. Desuden vil de have fået minimum 2 vaccinationer.

Med killingerne følger der en skriftlig salgsaftale, en FIFé-stamtavle og en sundhedsattest fra dyrlægen. Derudover medfølger også en killingepakke, som bl.a. vil indeholde lidt af det foder, som killingerne er vant til at spise.

Prisen på en kælekat ligger på omkring 5.000,00 kr.

Jeg leverer mine killinger til deres nye hjem – dette er inkluderet i prisen, med mindre der støder en broafgift til, så skal der påregnes en lille ekstra udgift til leveringen.

Mine killinger sælges ikke via internet, mail eller tlf. - kun efter personlig kontakt (et besøg her hos mig og kattene) - og kun til gode og blivende hjem, hvor de vil få et godt og beskyttet liv som indekatte (evt. med adgang til løbegård eller indhegnet have).

Er du interesseret i yderligere oplysninger, eller har du fået lyst til at komme og se kattene/killingerne? Så kontakt mig her: dreammaker@stofanet.dk

 

       

             

                       

                          

                                                                                              © Dream Maker 2009 - all rights reserved                                      Webdesign